Gratin van bloemkool met rucolacrumble
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldToon:
365
Sardienen | Tomatensaus
125 gr
€0,85
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Lobo
Panko | Broodkruimels
200 gr
€2,59
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Rode | Peper | Verpakt
50 gr
€1,49
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd : 10 min. + 5 min. kooktijd
Tip: Gebruik tijdens het seizoen verse sardienen: snijd de kop weg, open de sardientjes in 2 stukken en verwijder de centrale graat. Schik ze (met de velkant naar onder) in een ovenschaal, bedek ze met crumble en bak ze in 5 à 10 min. goudbruin in de oven op 180°C.
Toon:
365
Sardienen | Tomatensaus
125 gr
€0,85
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Lobo
Panko | Broodkruimels
200 gr
€2,59
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Rode | Peper | Verpakt
50 gr
€1,49
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25