Gebraden côte à l’os met knoflook en rozemarijn


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 grote côte à l’os (+- 800 g)
- 4 uien
- 3 el olijfolie
- 30 g geklaarde boter
- 2 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes oregano
- 2 knoflookbollen + 1 teentje
- peper en zout
- 800 grote côte à l’os (+- 800 g)
- 4 uien
- 3 el olijfolie
- 30 g geklaarde boter
- 2 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes oregano
- 2 knoflookbollen + 1 teentje
- peper en zout