Gegrilde kreeft met gember-citroenolie en couscous met minigroentjes
door Jeroen De Pauw


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 l water
- 4 takjes tijm
- 1 ui
- 1 stengel selder
- 3 teentjes knoflook
- 2 levende kreeften van 800 g
- 15 g gember
- 2 biocitroenen
- 1 dl arachideolie
- 1 bussel bieslook
- 2 tomaten
- 300 g jonge wortelen
- 8 minibloemkolen
- 1 bussel radijzen
- 250 g couscous
- 3 el olijfolie
- peper
- zout
- 2 l water
- 4 takjes tijm
- 1 ui
- 1 stengel selder
- 3 teentjes knoflook
- 2 levende kreeften van 800 g
- 15 g gember
- 2 biocitroenen
- 1 dl arachideolie
- 1 bussel bieslook
- 2 tomaten
- 300 g jonge wortelen
- 8 minibloemkolen
- 1 bussel radijzen
- 250 g couscous