Recept zoekresultatenGegrilde kreeft met gember-citroenolie en couscous met minigroentjes
Recept zoekresultatenGegrilde kreeft met gember-citroenolie en couscous met minigroentjes
Delhaize logo
  • Gegrilde kreeft met gember-citroenolie en couscous met minigroentjes
    A

Gegrilde kreeft met gember-citroenolie en couscous met minigroentjes

door Jeroen De Pauw
Gegrilde kreeft met gember-citroenolie en couscous met minigroentjesA
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 l water
  • 4 takjes tijm
  • 1 ui
  • 1 stengel selder
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 levende kreeften van 800 g
  • 15 g gember
  • 2 biocitroenen
  • 1 dl arachideolie
  • 1 bussel bieslook
  • 2 tomaten
  • 300 g jonge wortelen
  • 8 minibloemkolen
  • 1 bussel radijzen
  • 250 g couscous
  • 3 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 2 l water
  • 4 takjes tijm
  • 1 ui
  • 1 stengel selder
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 levende kreeften van 800 g
  • 15 g gember
  • 2 biocitroenen
  • 1 dl arachideolie
  • 1 bussel bieslook
  • 2 tomaten
  • 300 g jonge wortelen
  • 8 minibloemkolen
  • 1 bussel radijzen
  • 250 g couscous