Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Santa Maria
Kruiden | Paprika | Sterk
37 gr
€3,29
Delhaize
Natuurazijn
1,5 l
€0,55
Lea & Perrins
Saus | Worcester
15 cl
€3,39
Delhaize
Azijn | Balsamico | Modena | Bio
25 cl
€2,39
Delhaize
Schouders | Konijn | Park
2 × +/- 500 gr
+/-€15,60
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Bereidingstijd: 15 min
Kooktip
Toon:
Santa Maria
Kruiden | Paprika | Sterk
37 gr
€3,29
Delhaize
Natuurazijn
1,5 l
€0,55
Lea & Perrins
Saus | Worcester
15 cl
€3,39
Delhaize
Azijn | Balsamico | Modena | Bio
25 cl
€2,39
Delhaize
Schouders | Konijn | Park
2 × +/- 500 gr
+/-€15,60
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95