Gegrilde hindesteaks, geroosterde seizoensgroenten en koffiesaus


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g hindesteaks
- 200 g pastinaak
- 200 g peterseliewortel
- 200 g wortelen
- 200 g rapen
- 2 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 6 el olijfolie
- peper
- 2 uien (voor de koffiesaus)
- 1 wortel (voor de koffiesaus)
- 2,5 dl koffie (voor de koffiesaus)
- 4 dl wildfond (voor de koffiesaus)
- 1 el Luikse siroop (voor de koffiesaus)
- 40 g boter (voor de koffiesaus)
- 1 kruidentuiltje (voor de koffiesaus)
- 600 g hindesteaks
- 200 g pastinaak
- 200 g peterseliewortel
- 200 g wortelen
- 200 g rapen
- 2 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 6 el olijfolie
- peper
- 2 uien (voor de koffiesaus)
- 1 wortel (voor de koffiesaus)
- 2,5 dl koffie (voor de koffiesaus)
- 4 dl wildfond (voor de koffiesaus)
- 1 el Luikse siroop (voor de koffiesaus)
- 40 g boter (voor de koffiesaus)