1
Verwarm de oven voor op 190°C. Meng de fijngesneden kip met het sap van de limoen, de olijfolie, zout, de helft van de paprika en de helft van het korianderpoeder. Laat rusten.
2
Snijd de ingekorte lente-uitjes in 2 en dan overlangs in fijne slierten. Laat ze in ijskoud water weken: ze beginnen als bij toverslag na enkele minuten te krullen! Snipper de pepers.
3
Verdeel de tortillachips over een ovenschaal, bestrooi ze met geraspte cheddar en bak ze 10 min. in de oven goudbruin.
4
Bak de kip intussen goudbruin in een braadpan, op een vrij hoog vuur. Doe de ketchup in een steelpan, samen met de Worcestershiresaus, de cassonade en de rest van de kruiden (paprika en koriander). Warm al kloppend op, tot de cassonade gesmolten is. Overgiet de kip met de saus en fruit nog 30 sec.
5
Verdeel de bereiding met kip over de chips, bestrooi ze met uitgelekte lente-uitjes en met peperplakjes. Heeft iedereen een glas in de hand? Gezondheid!
1
Verwarm de oven voor op 190°C. Meng de fijngesneden kip met het sap van de limoen, de olijfolie, zout, de helft van de paprika en de helft van het korianderpoeder. Laat rusten.
2
Snijd de ingekorte lente-uitjes in 2 en dan overlangs in fijne slierten. Laat ze in ijskoud water weken: ze beginnen als bij toverslag na enkele minuten te krullen! Snipper de pepers.
3
Verdeel de tortillachips over een ovenschaal, bestrooi ze met geraspte cheddar en bak ze 10 min. in de oven goudbruin.
4
Bak de kip intussen goudbruin in een braadpan, op een vrij hoog vuur. Doe de ketchup in een steelpan, samen met de Worcestershiresaus, de cassonade en de rest van de kruiden (paprika en koriander). Warm al kloppend op, tot de cassonade gesmolten is. Overgiet de kip met de saus en fruit nog 30 sec.
5
Verdeel de bereiding met kip over de chips, bestrooi ze met uitgelekte lente-uitjes en met peperplakjes. Heeft iedereen een glas in de hand? Gezondheid!