Gebraden kalkoen en smeuïge polenta met champignons
door Jeroen De Pauw


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 165 g boter
- 1 bussel tijm
- 800 g Champignons ‘Trio Gourmet’
- 300 g bospaddenstoelen
- 8 cl olijfolie
- 1,4 l melk
- 500 g polenta
- 500 g mascarpone
- 1 bussel dragon
- 1 kalkoen van 4 kg
- 2 sjalotten
- 1/2 bosje lente-ui
- 2 gevogeltebouillon blokjes
- peper
- zout
- 165 g boter
- 1 bussel tijm
- 800 g Champignons ‘Trio Gourmet’
- 300 g bospaddenstoelen
- 8 cl olijfolie
- 1,4 l melk
- 500 g polenta
- 500 g mascarpone
- 1 bussel dragon
- 1 kalkoen van 4 kg
- 2 sjalotten
- 1/2 bosje lente-ui
- 2 gevogeltebouillon blokjes
- peper
- zout