Hertenburgers met gemarineerde kool, appelen en zoeteaardappelhummus
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g hertenballetjes
- 1/2 spitskool
- 25 g rucola
- 2 appels
- 2 takjes tijm
- 4 hamburgerbroodjes met zwarte peper
- 7 cl witte azijn
- 2,5 el kristalsuiker
- 200 g Sweet potato tahinidip Canapé
- 20 g boter
- 2 el olijfolie
- zout
- peper
- 700 g hertenballetjes
- 1/2 spitskool
- 25 g rucola
- 2 appels
- 2 takjes tijm
- 4 hamburgerbroodjes met zwarte peper
- 7 cl witte azijn
- 2,5 el kristalsuiker
- 200 g Sweet potato tahinidip Canapé
- 20 g boter
- 2 el olijfolie
- zout
- peper