Gebraden kippenbouten met appelen en Luikse saus
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 kippenbouten CoqArdenne
- 2 sjalotten
- 4 appels
- 4 takjes tijm
- 1 kg bloemige aardappelen
- 2 dl volle melk
- 1,5 dl Chimay Rood
- 2,2 dl blanke kalfsfond
- 2 el Luikse siroop
- 120 g boter
- peper
- zout
- 4 kippenbouten CoqArdenne
- 2 sjalotten
- 4 appels
- 4 takjes tijm
- 1 kg bloemige aardappelen
- 2 dl volle melk
- 1,5 dl Chimay Rood
- 2,2 dl blanke kalfsfond
- 2 el Luikse siroop
- 120 g boter
- peper
- zout