Recept zoekresultatenGebraden kippenbouten met appelen en Luikse saus
Recept zoekresultatenGebraden kippenbouten met appelen en Luikse saus
Delhaize logo
  • Gebraden kippenbouten met appelen en Luikse saus
    B

Gebraden kippenbouten met appelen en Luikse saus

door Jeroen De Pauw
Gebraden kippenbouten met appelen en Luikse sausB
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 kippenbouten CoqArdenne
  • 2 sjalotten
  • 4 appels
  • 4 takjes tijm
  • 1 kg bloemige aardappelen
  • 2 dl volle melk
  • 1,5 dl Chimay Rood
  • 2,2 dl blanke kalfsfond
  • 2 el Luikse siroop
  • 120 g boter
  • peper
  • zout
  • 4 kippenbouten CoqArdenne
  • 2 sjalotten
  • 4 appels
  • 4 takjes tijm
  • 1 kg bloemige aardappelen
  • 2 dl volle melk
  • 1,5 dl Chimay Rood
  • 2,2 dl blanke kalfsfond
  • 2 el Luikse siroop
  • 120 g boter
  • peper
  • zout