Recept zoekresultatenGebraden hinde, poivrade met kruiden, soubise, rodebiet-veenbessenkoek
Recept zoekresultatenGebraden hinde, poivrade met kruiden, soubise, rodebiet-veenbessenkoek
Delhaize logo
  • Gebraden hinde, poivrade met kruiden, soubise, rodebiet-veenbessenkoek
    C

Gebraden hinde, poivrade met kruiden, soubise, rodebiet-veenbessenkoek

Gebraden hinde, poivrade met kruiden, soubise, rodebiet-veenbessenkoekC
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g hindefilet
  • 650 g gekookte rode bieten
  • 1 ui
  • 1 rood chilipepertje
  • 100 g wilde veenbessen (diepvries)
  • 20 g gember
  • 600 g aardappelnootjes (diepvries)
  • 19 cl wildfond
  • 2 el cognac
  • 2 el rode wijnazijn
  • 5 g aardappelzetmeel
  • 40 g fijne kristalsuiker
  • 5 g pure chocolade 80% cacao
  • 20 g bosbessenconfituur
  • 4 kletskoppen (taste of Inspirations)
  • 1 dl plum sauce
  • 195 g boter
  • 1 friteuse
  • 1/4 stokje vanille
  • 1 steranijs
  • 1 stokje kaneel
  • zwarte peper
  • fleur de sel
  • 400 g hindefilet
  • 650 g gekookte rode bieten
  • 1 ui
  • 1 rood chilipepertje
  • 100 g wilde veenbessen (diepvries)
  • 20 g gember
  • 600 g aardappelnootjes (diepvries)
  • 19 cl wildfond
  • 2 el cognac
  • 2 el rode wijnazijn
  • 5 g aardappelzetmeel
  • 40 g fijne kristalsuiker
  • 5 g pure chocolade 80% cacao
  • 20 g bosbessenconfituur
  • 4 kletskoppen (taste of Inspirations)