Gebraden hinde, poivrade met kruiden, soubise, rodebiet-veenbessenkoek


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g hindefilet
- 650 g gekookte rode bieten
- 1 ui
- 1 rood chilipepertje
- 100 g wilde veenbessen (diepvries)
- 20 g gember
- 600 g aardappelnootjes (diepvries)
- 19 cl wildfond
- 2 el cognac
- 2 el rode wijnazijn
- 5 g aardappelzetmeel
- 40 g fijne kristalsuiker
- 5 g pure chocolade 80% cacao
- 20 g bosbessenconfituur
- 4 kletskoppen (taste of Inspirations)
- 1 dl plum sauce
- 195 g boter
- 1 friteuse
- 1/4 stokje vanille
- 1 steranijs
- 1 stokje kaneel
- zwarte peper
- fleur de sel
- 400 g hindefilet
- 650 g gekookte rode bieten
- 1 ui
- 1 rood chilipepertje
- 100 g wilde veenbessen (diepvries)
- 20 g gember
- 600 g aardappelnootjes (diepvries)
- 19 cl wildfond
- 2 el cognac
- 2 el rode wijnazijn
- 5 g aardappelzetmeel
- 40 g fijne kristalsuiker
- 5 g pure chocolade 80% cacao
- 20 g bosbessenconfituur
- 4 kletskoppen (taste of Inspirations)