Recept zoekresultatenSint-jakobsnoten met mousseline van pastinaak en kokosmelk met koriander en groene peper van Yves Mattagne
Recept zoekresultatenSint-jakobsnoten met mousseline van pastinaak en kokosmelk met koriander en groene peper van Yves Mattagne
Delhaize logo
  • Sint-jakobsnoten met mousseline van pastinaak en kokosmelk met koriander en groene peper van Yves Mattagne
    C

Sint-jakobsnoten met mousseline van pastinaak en kokosmelk met koriander en groene peper van Yves Mattagne

Sint-jakobsnoten met mousseline van pastinaak en kokosmelk met koriander en groene peper van Yves MattagneC
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 16 sint-jakobsnoten
  • 500 g pastinaak 
  • 1/2 witte ui
  • 1 stengel citroengras
  • 10 g gember
  • 1 teentje knoflook
  • 8 takjes koriander
  • 150 g bloemige aardappelen
  • 3 dl kokosmelk
  • 10 dl gevogeltefond
  • 140 g boter
  • 60 g geklaarde boter
  • 2 el maïsolie
  • 12 gepekelde groene peperbolletjes
  • peper
  • fleur de sel
  • 16 sint-jakobsnoten
  • 500 g pastinaak 
  • 1/2 witte ui
  • 1 stengel citroengras
  • 10 g gember
  • 1 teentje knoflook
  • 8 takjes koriander
  • 150 g bloemige aardappelen
  • 3 dl kokosmelk
  • 10 dl gevogeltefond
  • 140 g boter
  • 60 g geklaarde boter
  • 2 el maïsolie
  • 12 gepekelde groene peperbolletjes
  • peper