Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Sint-jakobsnoten met mousseline van pastinaak en kokosmelk met koriander en groene peper van Yves Mattagne
Recept zoekresultaten
Sint-jakobsnoten met mousseline van pastinaak en kokosmelk met koriander en groene peper van Yves Mattagne
Sint-jakobsnoten met mousseline van pastinaak en kokosmelk met koriander en groene peper van Yves Mattagne
Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
8 porties
16
sint-jakobsnoten
500 g
pastinaak
1/2
witte ui
1 stengel
citroengras
10 g
gember
1 teentje
knoflook
8 takjes
koriander
150 g
bloemige aardappelen
3 dl
kokosmelk
10 dl
gevogeltefond
140 g
boter
60 g
geklaarde boter
2 el
maïsolie
12
gepekelde groene peperbolletjes
peper
fleur de sel
16
sint-jakobsnoten
500 g
pastinaak
1/2
witte ui
1 stengel
citroengras
10 g
gember
1 teentje
knoflook
8 takjes
koriander
150 g
bloemige aardappelen
3 dl
kokosmelk
10 dl
gevogeltefond
140 g
boter
60 g
geklaarde boter
2 el
maïsolie
12
gepekelde groene peperbolletjes
peper
Toon meer