Gebakken zalm, groene groenten en pistachenotenpesto


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g zalmfilet zonder vel
- 200 g extra fijne sperziebonen
- 1 bundel groene asperges
- 1 courgette
- 100 g kerstomaten
- 1 kleine rode ui
- 5 el olijfolie
- peper
- 25 g rucola (voor de pesto)
- 1 bussel basilicum (voor de pesto)
- 50 g gepelde pistachenoten (voor de pesto)
- 50 g Parmezaanse kaas (voor de pesto)
- 8 cl olijfolie (voor de pesto)
- peper en zout (voor de pesto)
- 600 g zalmfilet zonder vel
- 200 g extra fijne sperziebonen
- 1 bundel groene asperges
- 1 courgette
- 100 g kerstomaten
- 1 kleine rode ui
- 5 el olijfolie
- peper
- 25 g rucola (voor de pesto)
- 1 bussel basilicum (voor de pesto)
- 50 g gepelde pistachenoten (voor de pesto)
- 50 g Parmezaanse kaas (voor de pesto)
- 8 cl olijfolie (voor de pesto)
- peper en zout (voor de pesto)