Gebakken scampi’s met verse gember, look en platte peterselie


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g extra fijne sperziebonen (ontdooid en gestoomd)
- 4 stengels koriander
- 2 teentjes knoflook
- 1 e.l. olijfolie
- 600 g ontdooide en gepelde scampi’s
- 1/2 bosje platte peterselie
- 2,5 cm verse gember
- 1 grote Thaise peper
- 1 limoen
- zout
- 300 g extra fijne sperziebonen (ontdooid en gestoomd)
- 4 stengels koriander
- 2 teentjes knoflook
- 1 e.l. olijfolie
- 600 g ontdooide en gepelde scampi’s
- 1/2 bosje platte peterselie
- 2,5 cm verse gember
- 1 grote Thaise peper
- 1 limoen
- zout