Recept zoekresultatenGebakken bosduif met rode wijnsaus, gemengde boschampignons en knoflookpuree
Recept zoekresultatenGebakken bosduif met rode wijnsaus, gemengde boschampignons en knoflookpuree
Delhaize logo
B

Gebakken bosduif met rode wijnsaus, gemengde boschampignons en knoflookpuree

Gebakken bosduif met rode wijnsaus, gemengde boschampignons en knoflookpureeB
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 8 duivenfilets
  • 1 kg bloemige aardappelen
  • 800 g bospaddenstoelen (naar keuze)
  • 3 sjalotten
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 lente-uitjes
  • 75 cl melk
  • 1 gevogeltebouillon blokje
  • 1 feuille laurier
  • 19 cl wildfond
  • 20 cl rode wijn
  • 1 takje tijm
  • 40 g boter
  • 2 e.l. olijfolie
  • nootmuskaat
  • peper
  • 8 duivenfilets
  • 1 kg bloemige aardappelen
  • 800 g bospaddenstoelen (naar keuze)
  • 3 sjalotten
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 lente-uitjes
  • 75 cl melk
  • 1 gevogeltebouillon blokje
  • 1 feuille laurier
  • 19 cl wildfond
  • 20 cl rode wijn
  • 1 takje tijm
  • 40 g boter
  • 2 e.l. olijfolie
  • nootmuskaat