
Gebakken bosduif met rode wijnsaus, gemengde boschampignons en knoflookpuree


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 8 duivenfilets
- 1 kg bloemige aardappelen
- 800 g bospaddenstoelen (naar keuze)
- 3 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 2 lente-uitjes
- 75 cl melk
- 1 gevogeltebouillon blokje
- 1 feuille laurier
- 19 cl wildfond
- 20 cl rode wijn
- 1 takje tijm
- 40 g boter
- 2 e.l. olijfolie
- nootmuskaat
- peper
- 8 duivenfilets
- 1 kg bloemige aardappelen
- 800 g bospaddenstoelen (naar keuze)
- 3 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 2 lente-uitjes
- 75 cl melk
- 1 gevogeltebouillon blokje
- 1 feuille laurier
- 19 cl wildfond
- 20 cl rode wijn
- 1 takje tijm
- 40 g boter
- 2 e.l. olijfolie
- nootmuskaat