Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Gebakken bosduif met rode wijnsaus, gemengde boschampignons en knoflookpuree
Recept zoekresultaten
Gebakken bosduif met rode wijnsaus, gemengde boschampignons en knoflookpuree
Gebakken bosduif met rode wijnsaus, gemengde boschampignons en knoflookpuree
Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
8
duivenfilets
1 kg
bloemige aardappelen
800 g
bospaddenstoelen (naar keuze)
3
sjalotten
2 teentjes
knoflook
2
lente-uitjes
75 cl
melk
1
gevogeltebouillon blokje
1 feuille
laurier
19 cl
wildfond
20 cl
rode wijn
1 takje
tijm
40 g
boter
2 e.l.
olijfolie
nootmuskaat
peper
8
duivenfilets
1 kg
bloemige aardappelen
800 g
bospaddenstoelen (naar keuze)
3
sjalotten
2 teentjes
knoflook
2
lente-uitjes
75 cl
melk
1
gevogeltebouillon blokje
1 feuille
laurier
19 cl
wildfond
20 cl
rode wijn
1 takje
tijm
40 g
boter
2 e.l.
olijfolie
nootmuskaat
Toon meer