Flammkuchen met aardappel


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g Tiroler Speck in sneetjes
 - 500 g bloemige aardappelen (bijv. bintjes)
 - 1 ui
 - 1 bol pizzadeeg met natuurdesem
 - 1 blaadje laurier
 - 10 g verse oregano
 - 2 e.l. olijfolie
 - 1 kl 'Sal de Ibiza'
 - peper
 - 40 g bloem
 - 4 dl melk
 - 40 g boter
 - 1 snufje nootmuskaat
 - peper en zout (voor de béchamelsaus)
 
- 50 g Tiroler Speck in sneetjes
 - 500 g bloemige aardappelen (bijv. bintjes)
 - 1 ui
 - 1 bol pizzadeeg met natuurdesem
 - 1 blaadje laurier
 - 10 g verse oregano
 - 2 e.l. olijfolie
 - 1 kl 'Sal de Ibiza'
 - peper
 - 40 g bloem
 - 4 dl melk
 - 40 g boter
 - 1 snufje nootmuskaat
 - peper en zout (voor de béchamelsaus)
 
