Recept zoekresultatenFlammkuchen met aardappel
Recept zoekresultatenFlammkuchen met aardappel
Delhaize logo
  • Flammkuchen met aardappel
    Nutri-Score C

Flammkuchen met aardappel

Flammkuchen met aardappelC
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 50 g Tiroler Speck in sneetjes
  • 500 g bloemige aardappelen (bijv. bintjes)
  • 1 ui
  • 1 bol pizzadeeg met natuurdesem
  • 1 blaadje laurier
  • 10 g verse oregano
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 kl 'Sal de Ibiza'
  • peper
  • 40 g bloem
  • 4 dl melk
  • 40 g boter
  • 1 snufje nootmuskaat
  • peper en zout (voor de béchamelsaus)
  • 50 g Tiroler Speck in sneetjes
  • 500 g bloemige aardappelen (bijv. bintjes)
  • 1 ui
  • 1 bol pizzadeeg met natuurdesem
  • 1 blaadje laurier
  • 10 g verse oregano
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 kl 'Sal de Ibiza'
  • peper
  • 40 g bloem
  • 4 dl melk
  • 40 g boter
  • 1 snufje nootmuskaat
  • peper en zout (voor de béchamelsaus)