Recept zoekresultatenKalfsblanquette, duxelles van champignons en kervel
Recept zoekresultatenKalfsblanquette, duxelles van champignons en kervel
Delhaize logo
  • Kalfsblanquette, duxelles van champignons en kervel

Kalfsblanquette, duxelles van champignons en kervel

Kalfsblanquette, duxelles van champignons en kervel
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • verse tijm
  • 1 snuifje nootmuskaat (voor de afwerking)
  • 1 dl room 20% V.G. (voor de afwerking)
  • 1 ei (voor de afwerking)
  • 1 bussel kervel (voor de afwerking)
  • 1/4 bussel krulpeterselie (voor de duxelles)
  • 1 teentje look (voor de duxelles)
  • 2 sjalotten (voor de duxelles)
  • 250 g champignons naar keuze, heel fijn gesneden (voor de duxelles)
  • peper
  • 2 blaadjes laurier
  • 400 g kalfsvlees (schouder of nek)
  • 50 g boter
  • 1 flesje witbier
  • 3 dl kalfsfond
  • 1 el suiker
  • 50 g paneermeel
  • 2 el bloem
  • 1 vel bladerdeeg
  • 300 g zilveruitjes
  • 1 witte ui
  • 250 g gemengd gehakt (rund / varken)
  • verse tijm
  • 1 snuifje nootmuskaat (voor de afwerking)
  • 1 dl room 20% V.G. (voor de afwerking)
  • 1 ei (voor de afwerking)
  • 1 bussel kervel (voor de afwerking)
  • 1/4 bussel krulpeterselie (voor de duxelles)
  • 1 teentje look (voor de duxelles)
  • 2 sjalotten (voor de duxelles)
  • 250 g champignons naar keuze, heel fijn gesneden (voor de duxelles)
  • peper
  • 2 blaadjes laurier
  • 400 g kalfsvlees (schouder of nek)
  • 50 g boter
  • 1 flesje witbier
  • 3 dl kalfsfond