Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Babycorner
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Kalfsblanquette, duxelles van champignons en kervel
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Kalfsblanquette, duxelles van champignons en kervel
Kalfsblanquette, duxelles van champignons en kervel
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
Aamelden / registreren
verse tijm
1 snuifje
nootmuskaat (voor de afwerking)
1 dl
room 20% V.G. (voor de afwerking)
1
ei (voor de afwerking)
1 bussel
kervel (voor de afwerking)
1/4 bussel
krulpeterselie (voor de duxelles)
1 teentje
look (voor de duxelles)
2
sjalotten (voor de duxelles)
250 g
champignons naar keuze, heel fijn gesneden (voor de duxelles)
peper
2 blaadjes
laurier
400 g
kalfsvlees (schouder of nek)
50 g
boter
1
flesje witbier
3 dl
kalfsfond
1 el
suiker
50 g
paneermeel
2 el
bloem
1 vel
bladerdeeg
300 g
zilveruitjes
1
witte ui
250 g
gemengd gehakt (rund / varken)
verse tijm
1 snuifje
nootmuskaat (voor de afwerking)
1 dl
room 20% V.G. (voor de afwerking)
1
ei (voor de afwerking)
1 bussel
kervel (voor de afwerking)
1/4 bussel
krulpeterselie (voor de duxelles)
1 teentje
look (voor de duxelles)
2
sjalotten (voor de duxelles)
250 g
champignons naar keuze, heel fijn gesneden (voor de duxelles)
peper
2 blaadjes
laurier
400 g
kalfsvlees (schouder of nek)
50 g
boter
1
flesje witbier
3 dl
kalfsfond
Toon meer