Recept zoekresultatenFijne taart met ui en pens
Delhaize logo
  • Fijne taart met ui en pens
    C

Fijne taart met ui en pens

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Hoofdgerecht
Fijne taart met ui en pensC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 3 el dijonmosterd
  • verse tijm
  • 1 maxi pizzadeeg van 385 g
  • 1 witte pens
  • 1 zwarte pens
  • 3 grote uien
  • 2 e.l. olijfolie
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Tijm

Santa Maria

Kruiden | Tijm

15 gr

€2,75

Pizzadeeg | Italiaanse wijze | Bereiding

Dr. oetker

Pizzadeeg | Italiaanse wijze | Bereiding

320 gr

€3,39

Pensen | Wit | Fijne kruiden | Varken

Delhaize

Pensen | Wit | Fijne kruiden | Varken

+/- 240 gr

+/-€2,57

Boerenpensen | Zwart

Delhaize

Boerenpensen | Zwart

+/- 240 gr

+/-€2,57

Reeds in je keuken

Mosterd | Sterke

Amora

Mosterd | Sterke

185 gr

€2,29

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€11,28

Begin met koken

Bereidingstijd: 12 min + 15 min baktijd

  1. Snipper de uien fijn. Doe de olie in een braadpan en stoof er de uien in aan. Dek af en laat 15 minuten op heel zacht vuur fruiten. Kruid lichtjes met peper en zout.
  2. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er het ovenrooster uit.
  3. Ontrol het pizzadeeg (laat het op het bakpapier van de verpakking liggen). Besmeer het deeg met mosterd, verdeel er de uien over en leg er de in plakjes gesneden pensen bovenop. Bestrooi met tijm.
  4. Schuif de taart met het bakpapier op het ovenrooster en zet ongeveer 12 minuten in de oven.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 788; energie (kCal): 188; vetten (g): 9,2; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 19,2; suikers (g): 2; vezels (g): 2; eiwitten (g): 6,9; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 430,52
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieC
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 788; energie (kCal): 188; vetten (g): 9,2; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 19,2; suikers (g): 2; vezels (g): 2; eiwitten (g): 6,9; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 430,52
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Diner
Hoofdgerecht
  • Fijne taart met ui en pens
    C

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Tijm

Santa Maria

Kruiden | Tijm

15 gr

€2,75

Pizzadeeg | Italiaanse wijze | Bereiding

Dr. oetker

Pizzadeeg | Italiaanse wijze | Bereiding

320 gr

€3,39

Pensen | Wit | Fijne kruiden | Varken

Delhaize

Pensen | Wit | Fijne kruiden | Varken

+/- 240 gr

+/-€2,57

Boerenpensen | Zwart

Delhaize

Boerenpensen | Zwart

+/- 240 gr

+/-€2,57

Reeds in je keuken

Mosterd | Sterke

Amora

Mosterd | Sterke

185 gr

€2,29

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€11,28