Entrecote à la bordelaise
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
4 op 5Toon:
Delhaize
Lapje | Kalf
+/- 200 gr
+/-€4,16
Delhaize
Belgische | Champignons
500 gr
€1,99
Delhaize
Fond | Kalf | Bruin
22 cl
€3,99
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Florio
Marsala Dolce
75 cl
€8,29
Santa Maria
Kruiden | Salie
3 × 11 gr
€8,85
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,55
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Bereidingstijd: 20 min
Toon:
Delhaize
Lapje | Kalf
+/- 200 gr
+/-€4,16
Delhaize
Belgische | Champignons
500 gr
€1,99
Delhaize
Fond | Kalf | Bruin
22 cl
€3,99
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Florio
Marsala Dolce
75 cl
€8,29
Santa Maria
Kruiden | Salie
3 × 11 gr
€8,85
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,55
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55