Kalfskoteletten met champignons en Marsala


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 kalfskoteletten
- 500 g Parijse champignons
- 15 cl kalfsfond
- 15 cl verse room
- 15 cl Marsala
- 6 blaadjes salie
- 1/2 citroen
- 1 g boter
- 3 e.l. olijfolie
- zout
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 4 kalfskoteletten
- 500 g Parijse champignons
- 15 cl kalfsfond
- 15 cl verse room
- 15 cl Marsala
- 6 blaadjes salie
- 1/2 citroen
- 1 g boter
- 3 e.l. olijfolie
- zout
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen