Everzwijnragout met rode wijn en kruidige appelen uit de oven


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg everzwijnragout
- 3 wortelen
- 2 uien
- 2 el bloem
- 5 el honing
- 1 fles rode wijn (75 cl)
- 2,2 dl verse witte kalfsfond
- 3 el mosterd à l'ancienne
- 50 g boter
- 1 el olijfolie
- 4 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 2 blaadjes laurier
- 1 groot teentje knoflook
- 5 jeneverbessen
- 1 el zwarte peperbollen
- peper en zout
- 6 appelen (voor de appelen uit de oven)
- 2 sjalotten (voor de appelen uit de oven)
- 2 el olijfolie (voor de appelen uit de oven)
- 4 takjes tijm (voor de appelen uit de oven)
- 2 takjes rozemarijn (voor de appelen uit de oven)
- 2 blaadjes laurier (voor de appelen uit de oven)
- 4 teentjes knoflook (voor de appelen uit de oven)
- 4 jeneverbessen (voor de appelen uit de oven)
- peper en zout (voor de appelen uit de oven)
- 1 kg everzwijnragout
- 3 wortelen
- 2 uien
- 2 el bloem
- 5 el honing
- 1 fles rode wijn (75 cl)
- 2,2 dl verse witte kalfsfond
- 3 el mosterd à l'ancienne
- 50 g boter
- 1 el olijfolie
- 4 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 2 blaadjes laurier
- 1 groot teentje knoflook
- 5 jeneverbessen