1
Klop 2 eieren los met peper en zout. Giet ze in een grote, hete koekenpan, met ½ el olijfolie. Laat ze op een matig vuurtje tot een platte omelet stollen, net als een pannenkoek (je hoeft ze niet om te draaien). Schuif ze op een groot bord en bak een 2de omelet op dezelfde manier. Laat afkoelen.
2
Rasp intussen de wortel en snijd de avocado in fijne lange plakjes.
3
Smeer de omeletten volledig in met verse kaas. Dresseer in het midden eerst een laag spinazie en dan een laag wortelen, in langwerpige hoopjes. Leg er avocadoplakjes bovenop, besprenkel ze met citroen en eindig met de gerookte zalm. Kruid met peper en rol op.
5
Tip: vervang de natuurkaas eventueel door de versie met tuinkruiden en/of bestrooi de gerookte zalm met een beetje dille.
1
Klop 2 eieren los met peper en zout. Giet ze in een grote, hete koekenpan, met ½ el olijfolie. Laat ze op een matig vuurtje tot een platte omelet stollen, net als een pannenkoek (je hoeft ze niet om te draaien). Schuif ze op een groot bord en bak een 2de omelet op dezelfde manier. Laat afkoelen.
2
Rasp intussen de wortel en snijd de avocado in fijne lange plakjes.
3
Smeer de omeletten volledig in met verse kaas. Dresseer in het midden eerst een laag spinazie en dan een laag wortelen, in langwerpige hoopjes. Leg er avocadoplakjes bovenop, besprenkel ze met citroen en eindig met de gerookte zalm. Kruid met peper en rol op.
5
Tip: vervang de natuurkaas eventueel door de versie met tuinkruiden en/of bestrooi de gerookte zalm met een beetje dille.