Roze risotto met pancetta
door Line Couvreur


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 120 g pancetta carbonara
 - 500 g gekookte rode bieten
 - 4 sjalotten
 - 1,5 citroenen
 - 5 cl rodebietensap
 - 320 g carnarolirijst
 - 150 g geraspte parmezaan
 - 3,8 dl kalfsfond
 - 1 dl droge witte wijn
 - 50 g boter
 - 4 el olijfolie
 - peper
 - zout
 
- 120 g pancetta carbonara
 - 500 g gekookte rode bieten
 - 4 sjalotten
 - 1,5 citroenen
 - 5 cl rodebietensap
 - 320 g carnarolirijst
 - 150 g geraspte parmezaan
 - 3,8 dl kalfsfond
 - 1 dl droge witte wijn
 - 50 g boter
 - 4 el olijfolie
 - peper
 - zout
 
