Eendenborstfilet met brunoise van winterse groenten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 Gressinghameendenborstfilets
- 3 boterrapen
- 3 pastinaken
- 3 rode bieten
- verse tijm
- 1 snuifje Indische curry
- 1 snuifje chilipoeder
- 2 dl gevogeltebouillon
- 3 el sojasaus
- 3 el honing
- 2 el boter
- peper
- 2 Gressinghameendenborstfilets
- 3 boterrapen
- 3 pastinaken
- 3 rode bieten
- verse tijm
- 1 snuifje Indische curry
- 1 snuifje chilipoeder
- 2 dl gevogeltebouillon
- 3 el sojasaus
- 3 el honing
- 2 el boter
- peper