Geglaceerde raapkoekjes, citroenroom en grijze garnalen
door Line Couvreur


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 4 middelgrote rapen
- 1/2 biocitroen
- 10 stengels bieslook
- 12,5 cl room met 35% vetgehalte
- 2 el Parmezaanse kaas
- 1 el fijne kristalsuiker
- 40 g boter
- zout
- peper
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 4 middelgrote rapen
- 1/2 biocitroen
- 10 stengels bieslook
- 12,5 cl room met 35% vetgehalte
- 2 el Parmezaanse kaas
- 1 el fijne kristalsuiker
- 40 g boter
- zout
- peper