Een rijkelijke vispan met prei
door Jeroen Meus


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- peper
- 5 dl melk
- 7 cl anijslikeur (bv. Ricard)
- 70 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 steranijs
- 1 citroen
- 4 blaadjes laurier
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes tijm
- 2 dl witte wijn
- zout
- 1 ui
- 1 wortel
- 250 g zalm (gefileerd, zonder vel)
- 250 g koolvis (gefileerd, zonder vel)
- 300 g hele grijze garnalen
- 500 g mosselen
- 3 stengels selder
- 1 klontje boter (voor de gestoofde prei)
- 40 g bloem
- 1 snufje cayennepeper
- 3 grote stengels prei
- 800 g aardappelen (loskokend)
- 4 eieren
- 100 g gemalen kaas (om af te werken, bv. Emmentaler)
- gepelde grijze garnalen (voor afwerking)
- peper
- 5 dl melk
- 7 cl anijslikeur (bv. Ricard)
- 70 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 steranijs
- 1 citroen
- 4 blaadjes laurier
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes tijm
- 2 dl witte wijn
- zout
- 1 ui
- 1 wortel
- 250 g zalm (gefileerd, zonder vel)
- 250 g koolvis (gefileerd, zonder vel)