Rendiersteak met rodewijnsaus, spekjes en zilveruitjes

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 l rode wijn
- zout
- 1/2 zakje zilveruitjes
- 1 wortel
- 1 ui
- peterselie
- 100 g spekjes
- 1 branche selderijstengel
- 1/2 l runderbouillon
- 1/2 dl rode wijnazijn
- 1 el boter
- 4 rendiersteaks
- peper
- 2 e.l. olijfolie
- 1 doos mini gratin dauphinois Delhaize (diepvriesafdeling)
- 2 feuilles laurier
- 1 potje gevogeltebouillon
- 1/2 gousse geplet lookteentje
- verse tijm
- 1 dl cognac
- 1/2 l rode wijn
- zout
- 1/2 zakje zilveruitjes
- 1 wortel
- 1 ui
- peterselie
- 100 g spekjes
- 1 branche selderijstengel
- 1/2 l runderbouillon
- 1/2 dl rode wijnazijn
- 1 el boter
- 4 rendiersteaks
- peper
- 2 e.l. olijfolie
- 1 doos mini gratin dauphinois Delhaize (diepvriesafdeling)