Curry van bloemkool en linzen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 240 g groene Le Puy linzen
- 400 g tomaat in blokjes (uit blik)
- 1 blik kokosroom (16,5 cl) Blue Elephant
- 2 el rietsuiker
- 2 el water
- 8 el ghee
- 1 bussel koriander
- 2 teentjes knoflook
- 5 cm gember
- 4 el Curry Madras Market Fresh
- 4 el korianderpoeder
- 2 el komijnpoeder
- 1 el kurkuma
- 1 bloemkool
- 4 uien
- 3 limoenen
- 1 chilipepertje
- zout
- 240 g groene Le Puy linzen
- 400 g tomaat in blokjes (uit blik)
- 1 blik kokosroom (16,5 cl) Blue Elephant
- 2 el rietsuiker
- 2 el water
- 8 el ghee
- 1 bussel koriander
- 2 teentjes knoflook
- 5 cm gember
- 4 el Curry Madras Market Fresh
- 4 el korianderpoeder
- 2 el komijnpoeder
- 1 el kurkuma
- 1 bloemkool
- 4 uien