• Curry met butternut uit de oven en kikkererwten
    Nutri-Score B

Curry met butternut uit de oven en kikkererwten

Curry met butternut uit de oven en kikkererwtenB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 kg butternutpompoen
  • 100 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
  • 2 lente-uien
  • 1 ui
  • 3 grote teentjes knoflook
  • 15 g gember
  • 1/2 bussel koriander
  • 1/4 citroen
  • 1 blik (van 400 g) gepelde tomatenblokjes
  • 1 blik (van 400 g) kikkererwten
  • 125 g volkoren basmatirijst
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 el rijstolie
  • 1 el olijfolie
  • 1 el zachte kerrie
  • 1 kl garam masala
  • 1/2 kl gemalen komijn
  • peper
  • zout
  • 1 kg butternutpompoen
  • 100 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
  • 2 lente-uien
  • 1 ui
  • 3 grote teentjes knoflook
  • 15 g gember
  • 1/2 bussel koriander
  • 1/4 citroen
  • 1 blik (van 400 g) gepelde tomatenblokjes
  • 1 blik (van 400 g) kikkererwten
  • 125 g volkoren basmatirijst
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 el rijstolie
  • 1 el olijfolie
  • 1 el zachte kerrie