Curry met butternut uit de oven en kikkererwten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg butternutpompoen
- 100 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
- 2 lente-uien
- 1 ui
- 3 grote teentjes knoflook
- 15 g gember
- 1/2 bussel koriander
- 1/4 citroen
- 1 blik (van 400 g) gepelde tomatenblokjes
- 1 blik (van 400 g) kikkererwten
- 125 g volkoren basmatirijst
- 2 dl kokosmelk
- 1 el rijstolie
- 1 el olijfolie
- 1 el zachte kerrie
- 1 kl garam masala
- 1/2 kl gemalen komijn
- peper
- zout
- 1 kg butternutpompoen
- 100 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
- 2 lente-uien
- 1 ui
- 3 grote teentjes knoflook
- 15 g gember
- 1/2 bussel koriander
- 1/4 citroen
- 1 blik (van 400 g) gepelde tomatenblokjes
- 1 blik (van 400 g) kikkererwten
- 125 g volkoren basmatirijst
- 2 dl kokosmelk
- 1 el rijstolie
- 1 el olijfolie
- 1 el zachte kerrie