
Crumble met spinazie, feta en Carlsbourg gezouten Ardense boter


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg jonge spinazieblaadjes
- 1 ui
- 120 g biosalademix (rozijnen, pitten en cashewnoten)
- 200 g feta
- 100 g bloem
- 125 g Ardense roomboter met zeezout Carlsbourg
- peper
- 2 kl ras-el-hanoutkruiden
- 1 kg jonge spinazieblaadjes
- 1 ui
- 120 g biosalademix (rozijnen, pitten en cashewnoten)
- 200 g feta
- 100 g bloem
- 125 g Ardense roomboter met zeezout Carlsbourg
- peper
- 2 kl ras-el-hanoutkruiden