Carpaccio met duo van zalm, roze pickles en granaatappelvinaigrette
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g carpaccio van verse zalm
- 70 g gerookte zalm
- 1/2 bussel radijzen
- 1 rode ui
- 1/2 rood chilipepertje
- 1 granaatappel
- 1/2 biocitroen
- 2 el bietensap
- 1/2 bussel koriander
- 50 g kristalsuiker
- 1 dl rodewijnazijn
- zout
- 250 g carpaccio van verse zalm
- 70 g gerookte zalm
- 1/2 bussel radijzen
- 1 rode ui
- 1/2 rood chilipepertje
- 1 granaatappel
- 1/2 biocitroen
- 2 el bietensap
- 1/2 bussel koriander
- 50 g kristalsuiker
- 1 dl rodewijnazijn
- zout