T-Bonesteaks met chimichurri en groentepapilloten
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 T-bonesteaks
- 200 g sluimererwten
- 110 g groene-aspergepunten
- 200 g broccolini
- 200 g diepgevroren erwtjes
- 600 g krieltjes
- 1 rood chilipepertje
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 1 bussel basilicum
- 1 bussel koriander
- 1 biocitroen
- 1 afgestreken el fijne suiker
- 2,5 dl olijfolie
- peper
- zout
- 2 T-bonesteaks
- 200 g sluimererwten
- 110 g groene-aspergepunten
- 200 g broccolini
- 200 g diepgevroren erwtjes
- 600 g krieltjes
- 1 rood chilipepertje
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 1 bussel basilicum
- 1 bussel koriander
- 1 biocitroen
- 1 afgestreken el fijne suiker
- 2,5 dl olijfolie
- peper