Burgers van zalmforel op Libanese wijze


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 porties Fjordse zalmforelfilets van 125 g
- 2 dikke tomaat
- 8 grote plak gegrilde aubergine (diepvries of huisgemaakt)
- 200 g Libanese hummus
- 4 petites poignées spinazieblaadjes
- 4 meergranen bagnatbroodje
- 1/2 citroen
- 3 e.l. olijfolie
- 1 afgestreken kl sumak
- peper
- 4 porties Fjordse zalmforelfilets van 125 g
- 2 dikke tomaat
- 8 grote plak gegrilde aubergine (diepvries of huisgemaakt)
- 200 g Libanese hummus
- 4 petites poignées spinazieblaadjes
- 4 meergranen bagnatbroodje
- 1/2 citroen
- 3 e.l. olijfolie
- 1 afgestreken kl sumak
- peper