Bruschetta met homemade hertenpaté en gebakken bospaddenstoelen


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 20 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g kalfslever
- 4 hertenburgers
- 200 g ontbijtspek natuur
- 2 eieren
- 400 g boschampignons (mix naar keuze)
- 8 takjes tijm
- 50 g gepelde pistachenoten
- 80 g gedroogde veenbessen
- 1 ciabatta
- 50 g boter
- 4 el olijfolie
- 1 blaadje laurier
- peper
- zout
- 400 g kalfslever
- 4 hertenburgers
- 200 g ontbijtspek natuur
- 2 eieren
- 400 g boschampignons (mix naar keuze)
- 8 takjes tijm
- 50 g gepelde pistachenoten
- 80 g gedroogde veenbessen
- 1 ciabatta
- 50 g boter
- 4 el olijfolie
- 1 blaadje laurier
- peper
- zout