Brochette Belgisch rundvlees en witloofsalade


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 rundsbrochetten
- 4 stronkjes witloof
- 1 rode ui
- 6 el extra vierge olijfolie
- 6 zoetzure augurkjes
- 1/2 citroen
- 2 takjes verse dragon
- 2 takjes bladpeterselie
- peper
- fleur de sel
- 1 teen look (voor de salsa verde)
- 6 takjes basilicum (voor de salsa verde)
- 6 takjes platte peterselie (voor de salsa verde)
- 4 takjes verse munt (voor de salsa verde)
- 1 el kappertjes (voor de salsa verde)
- 4 zure augurken klein formaat (voor de salsa verde)
- 6 el extra vierge olijfolie voor koude bereidingen (voor de salsa verde)
- 2 el witte wijnazijn (voor de salsa verde)
- 2 ansjovisfilets (voor de salsa verde)
- 1 kl dijonmosterd (voor de salsa verde)
- 4 rundsbrochetten
- 4 stronkjes witloof
- 1 rode ui
- 6 el extra vierge olijfolie
- 6 zoetzure augurkjes
- 1/2 citroen
- 2 takjes verse dragon
- 2 takjes bladpeterselie
- peper
- fleur de sel
- 1 teen look (voor de salsa verde)
- 6 takjes basilicum (voor de salsa verde)
- 6 takjes platte peterselie (voor de salsa verde)
- 4 takjes verse munt (voor de salsa verde)
- 1 el kappertjes (voor de salsa verde)