Terugroeping product:«La Fermière liégeois » vermoedelijk ontwikkeling van melkzuurbacteriën die een organoleptisch defect veroorzaken.Meer info >

Recept zoekresultatenBrandade van makreel met gegrilde paprika's
Recept zoekresultatenBrandade van makreel met gegrilde paprika's
Delhaize logo
  • Brandade van makreel met gegrilde paprika's
    Nutri-Score A

Brandade van makreel met gegrilde paprika's

Brandade van makreel met gegrilde paprika'sA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 blik gegrilde makreelfilets 'Herbes de Provence' Rio Mare (120 g)
  • 3 zoete puntpaprika’s
  • 1 ui
  • 2 quelques tomaten
  • 8 dikke sneetjes bio- triobrood
  • 2 el olijfolie
  • 2 takjes tijm
  • 1 knoflook
  • 1/2 rode peper
  • peper en zout
  • 1 blik gegrilde makreelfilets 'Herbes de Provence' Rio Mare (120 g)
  • 3 zoete puntpaprika’s
  • 1 ui
  • 2 quelques tomaten
  • 8 dikke sneetjes bio- triobrood
  • 2 el olijfolie
  • 2 takjes tijm
  • 1 knoflook
  • 1/2 rode peper
  • peper en zout

Begin met koken

: 15 min. + 15 min. Kooktijd (+20 min. afkoeltijd)
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de paprika’s in stukken, de ui in partjes en de tomaten in blokjes. Doe ze met de tijm, het gehalveerde teentje knoflook, de gehakte rode peper, de olijfolie en zout in een ovenschaal. Schuif 15 min. in de oven en laat afkoelen.
2
Mix de groenten met de gegrilde makreelfilets en hun olie. Breng verder op smaak en bestrooi met gehakte koriander.
3
Gril de sneetjes brood. Serveer ze meteen bij het aperitief, met de brandade.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de paprika’s in stukken, de ui in partjes en de tomaten in blokjes. Doe ze met de tijm, het gehalveerde teentje knoflook, de gehakte rode peper, de olijfolie en zout in een ovenschaal. Schuif 15 min. in de oven en laat afkoelen.
2
Mix de groenten met de gegrilde makreelfilets en hun olie. Breng verder op smaak en bestrooi met gehakte koriander.
3
Gril de sneetjes brood. Serveer ze meteen bij het aperitief, met de brandade.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Frans
Lactose vrij
Brunch,Picknick
Voorgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Smaaktrostomaten
450 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Lookbol | Netje
75 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Makreel filets | Olijfolie
Cocagne Makreel filets | Olijfolie
2 × 125 gr
5
15
Paprika | Variabele kleuren | Bio
Delhaize Paprika | Variabele kleuren | Bio
2 × 330 gr
Bio
    2
    99
    Sandwiches | Wit
    Delhaize Sandwiches | Wit
    10 x 45 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    29
    Olijfolie | Extra vièrge
    Filippo Berio Olijfolie | Extra vièrge
    1 l
    17
    99
    Tijm | Verpakt
    Delhaize Tijm | Verpakt
    20 gr
    1
    49
    Rode pepers | Verpakt
    Delhaize Rode pepers | Verpakt
    50 gr
    1
    35

    Reeds in je keuken

    Gele uien | Verpakt | Bio
    Delhaize Gele uien | Verpakt | Bio
    1 kg
    Bio
      2
      29
      Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
      Oxfam Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
      85 gr
      Bio
        4
        25
        Totaal:
        €38,40