Bouillabaisse op de barbecue


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g hele bevroren garnalen
- 400 g zeebaarsfilets met vel
- 250 g gekookte krabklauwen
- 200 g calamaresringen
- 3 wortelen
- 3 stengels witte selder
- 2 sjalotten
- 400 g fijne tomatenpulp Mutti (1 blik)
- 1/2 rode peper
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes platte peterselie
- 4 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 2,5 dl droge witte wijn
- 1 dl witte vermout
- 1 el visfond in poeder Maggi
- peper
- 1/2 meergranen houthakkersbrood (voor de garnituur)
- 50 g emmental (voor de garnituur)
- 100 g rouille (voor de garnituur)
- 1 el ‘Fish Mix’ Market Fresh
- 400 g hele bevroren garnalen
- 400 g zeebaarsfilets met vel
- 250 g gekookte krabklauwen
- 200 g calamaresringen
- 3 wortelen
- 3 stengels witte selder
- 2 sjalotten
- 400 g fijne tomatenpulp Mutti (1 blik)
- 1/2 rode peper
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes platte peterselie
- 4 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 2,5 dl droge witte wijn
- 1 dl witte vermout