OverslaanDelhaize logo

Klik, shop en haal gratis op!Ja, je hoort het goed: vanaf nu áltijd GRATIS collect!

Recept zoekresultatenAziatische kip
Recept zoekresultatenAziatische kip
Delhaize logo
  • Aziatische kip

Aziatische kip

Aziatische kip
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g kippenfilet
  • 1 teentje knoflook
  • 1 cm gember
  • 300 g Udon noodles
  • 25 cl kokosmelk
  • 2 el rode currypasta
  • 4 el olijfolie
  • 2 el kippenkruiden
  • 1 rode peper
  • 1 sjalot
  • 1 bio courgette
  • 1/2 limoen
  • 8 takjes koriander
  • peper
  • 500 g kippenfilet
  • 1 teentje knoflook
  • 1 cm gember
  • 300 g Udon noodles
  • 25 cl kokosmelk
  • 2 el rode currypasta
  • 4 el olijfolie
  • 2 el kippenkruiden
  • 1 rode peper
  • 1 sjalot
  • 1 bio courgette
  • 1/2 limoen
  • 8 takjes koriander
  • peper

Begin met koken

: 30 min.
1
Snijd de kippenfilet in stukken en verdeel er de kippenkruiden over.
2
Pel en snijd de sjalot en de look fijn. Verwijder het steeltje van de chilipeper en snijd hem in fijne ringen. Verwijder het steeltje van de courgette, snijd hem doormidden en daarna in plakken van 0,5 cm.
3
Verwarm de olijfolie en bak de kippenblokjes aan alle kanten aan. Haal ze uit de pan en stoof in dezelfde pan de sjalot en de look. Voeg de courgette toe en laat 5 minuten verder garen. Voeg de kippenblokjes terug toe en rasp er de geschilde gember over. Rasp de schil van de limoen erbij en voeg het sap toe. Voeg de chilliringen, de kokosmelk en de currypasta toe. Laat het geheel 15 minuten op een zacht vuurtje verder garen.
4
Kook ondertussen de udon noodles zoals vermeld op de verpakking. Giet ze af en voeg ze daarna onmiddellijk toe aan de curry.
5
Werk af met de verse koriander.
1
Snijd de kippenfilet in stukken en verdeel er de kippenkruiden over.
2
Pel en snijd de sjalot en de look fijn. Verwijder het steeltje van de chilipeper en snijd hem in fijne ringen. Verwijder het steeltje van de courgette, snijd hem doormidden en daarna in plakken van 0,5 cm.
3
Verwarm de olijfolie en bak de kippenblokjes aan alle kanten aan. Haal ze uit de pan en stoof in dezelfde pan de sjalot en de look. Voeg de courgette toe en laat 5 minuten verder garen. Voeg de kippenblokjes terug toe en rasp er de geschilde gember over. Rasp de schil van de limoen erbij en voeg het sap toe. Voeg de chilliringen, de kokosmelk en de currypasta toe. Laat het geheel 15 minuten op een zacht vuurtje verder garen.
4
Kook ondertussen de udon noodles zoals vermeld op de verpakking. Giet ze af en voeg ze daarna onmiddellijk toe aan de curry.
5
Werk af met de verse koriander.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kippen | borstfilet
Delhaize Kippen | borstfilet
+/- 1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
+/-€
9
99
Kruiden | Gember | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
3
35
Udon Noedels
Saitaku Udon Noedels
300 gr
2
95
Kokosmelk
Delhaize Kokosmelk
25 cl
  • little-lione.external.82792960.svg
0
70
Curry | Pasta | Rood
Delhaize Curry | Pasta | Rood
110 gr
1
69
Mix | pinda-Cashewnoten
Delhaize Mix | pinda-Cashewnoten
165 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
3
19
Rode pepers | Verpakt
Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr
1
35
Sjalot | Ui | Netje
Delhaize Sjalot | Ui | Netje
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
05
Courgette
Delhaize Courgette
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Limoenen
Delhaize Limoenen
500 gr
2
59
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
2
95

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
39
Kruiden | Peper | Smaakvol
Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
4
29
Totaal:
+/-€30,80