Bladerdeeggebakjes met geitenkaas en spinazie
door Gema Gomez


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 65 g pijnboompitten
- 1 geitenkaasbuche (van 200 g) Sainte Maure
- 1 plak bladerdeeg
- 3 el olijfolie
- peper
- zout
- 1 ei
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 65 g pijnboompitten
- 1 geitenkaasbuche (van 200 g) Sainte Maure
- 1 plak bladerdeeg
- 3 el olijfolie
- peper
- zout