Auberginesalade met mozzarella, walnoten en pitacroutons
door Jelle The Messy Chef


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 aubergines
 - 1 teentje knoflook
 - 1/2 rood chilipepertje
 - 4 takjes munt
 - 4 takjes koriander
 - 75 g walnoten
 - 50 g gedroogde veenbessen
 - 2 pitabroodjes
 - 150 g minimozzarellabolletjes
 - 1 el balsamicoazijn
 - 1 kl honing
 - 4 el olijfolie
 - 1 kl paprikapoeder
 - 1 kl gemalen komijn
 - peper
 - zout
 
- 2 aubergines
 - 1 teentje knoflook
 - 1/2 rood chilipepertje
 - 4 takjes munt
 - 4 takjes koriander
 - 75 g walnoten
 - 50 g gedroogde veenbessen
 - 2 pitabroodjes
 - 150 g minimozzarellabolletjes
 - 1 el balsamicoazijn
 - 1 kl honing
 - 4 el olijfolie
 - 1 kl paprikapoeder
 - 1 kl gemalen komijn
 - peper
 
