Auberginesalade met mozzarella, walnoten en pitacroutons
door Jelle The Messy Chef


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 aubergines
- 1 teentje knoflook
- 1/2 rood chilipepertje
- 4 takjes munt
- 4 takjes koriander
- 75 g walnoten
- 50 g gedroogde veenbessen
- 2 pitabroodjes
- 150 g minimozzarellabolletjes
- 1 el balsamicoazijn
- 1 kl honing
- 4 el olijfolie
- 1 kl paprikapoeder
- 1 kl gemalen komijn
- peper
- zout
- 2 aubergines
- 1 teentje knoflook
- 1/2 rood chilipepertje
- 4 takjes munt
- 4 takjes koriander
- 75 g walnoten
- 50 g gedroogde veenbessen
- 2 pitabroodjes
- 150 g minimozzarellabolletjes
- 1 el balsamicoazijn
- 1 kl honing
- 4 el olijfolie
- 1 kl paprikapoeder
- 1 kl gemalen komijn
- peper