Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

BlogpaginaBeter etenKoken voor je date, lief of vriend(inn)en
#HalloGoebezigers
Better Eating

Koken voor je date, lief of vriend(inn)en

Ah, de keuken. Het is eigenlijk een beetje het kloppende hart van het huis. Weinig mensen zullen ons dan ook tegenspreken wanneer we zeggen dat koken voor of mét iemand die je graag ziet, van je huisgenoot, over je beste vriendin tot je partner o zo gezellig is. En daarna samen tafelen, zeg nu zelf? Een activiteit om bij te watertanden. We serveren jullie de ideale gerechtjes om samen klaar te maken. Want liefde en vriendschap, gaat door de maag! 

Koken voor je lief​

7 jaar samen à la Yousra en Quac

Zoals hierboven al gezegd gaat liefde door de maag. Het ideale afspraakje blijft dan ook voor veel koppels op restaurant gaan of hun geliefde's favoriete kostje klaarmaken. Na enkele jaren weet je meestal wat je lief graag of juist niet graag eet: van bloemkool tot chocolade. Koken kan zo een ware verleidingstruc worden. Geen zin om eropuit te trekken? Ga dan zelf aan de slag in de keuken. Want hoe druk je jouw liefde beter uit dan zelf achter de potten te duiken.

 

Koken op je huwelijksverjaardag​

15 jaar getrouwd zoals Hilde en Marc

Van papier tot diamant: een huwelijksverjaardag is àltijd speciaal en moet in de kijker gezet worden. Geen fan van uren door de winkels lopen op zoek naar dat ene speciale cadeau, of is jouw partner gewoon zo iemand die werkelijk àlles al heeft? Zet jullie huwelijk dan in de kijker met een zelfgemaakte maaltijd. Dat valt altijd in de smaak.

 

Verliefd koken​

2,5 jaar sudderen zoals Fien en Pieter

Dat het in België vaak koud is buiten moeten we jullie niet meer vertellen. We kruipen daarom dus vaak graag gezellig onder een dekentje. Maar wat met date night gedaan? Voor altijd cancellen? Niets van. De ideale date kruip je gewoon zelf achter het fornuis!

 

Koken voor je date​

3 maanden op het menu bij Jean en Lou

We kennen het allemaal: die nerveuze vlinders in de buik voor een eerste afspraakje. Wat als hij of zij mij toch niet leuk vindt? Wat als het gesprek tegenvalt? Wat als het eten tegenvalt? Wel, aan die eerste twee kunnen we niet veel doen. Aan die laatste wél, wie zelf kookt, zorgt gegarandeerd voor een succes op tafel. Wedden dat je date in 1 2 3 verliefd wordt?

Koken voor je vriend(inn)en​

Vier Galentine's day met je vriend(inn)en

Dé mooiste liefde, die blijft uiteindelijk misschien nog de liefde die je voor je gekozen familie voelt. En wat doe je beter dan koken voor je vrienden of vriendinnen. Want elke dag is Galentine's day, toch? Leg hen in de watten met de lekkerste gerechten of ploeter samen in de kasten. Fun en de mooiste herinneringen verzekerd!