Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 sneetje brood
- 800 g varkenswangen
- 300 g uien
- 2 Westmalle Tripel of Dubbel
- 1 blokje vleesbouillon
- 800 g pastinaak in stukjes
- 1 el Bister L’impériale mosterd
- 2 el Ardeense boter AOP
- zwarte peper
- zout
- 1 kruidentuiltje
- 1 sneetje brood
- 800 g varkenswangen
- 300 g uien
- 2 Westmalle Tripel of Dubbel
- 1 blokje vleesbouillon
- 800 g pastinaak in stukjes
- 1 el Bister L’impériale mosterd
- 2 el Ardeense boter AOP
- zwarte peper
- zout
- 1 kruidentuiltje