• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Makkelijk
> 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Overig
  • Seizoen: Alle seizoenen

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • bladpeterselie, fijngehakt
  • zout, versgemalen zwarte peper
  • 1 takje verse tijm
  • 4 stengels groene selder
  • 1 rood pepertje (facultatief)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 feuille laurierblad
  • 300 g langkorrelrijst met normale kooktijd
  • 1 mespunt komijnpoeder
  • 1 teentje knoflook
  • 8 kippenvleugeltjes
  • 75 cl groentebouillon
  • 4 chipolata's
  • 400 g gepelde tomaten in blokjes (in blik)
  • 1 ui
Bereiding

Bereidingstijd: 50 min.

  1. Bak de kip en de chipolata’s in de olie in een grote, diepe pan rondom bruin.
  2. Neem het vlees uit de pan, fruit er de gesnipperde ui en de geperste knoflook in.
  3. Snij de selder in boogjes (verwijder eventueel de zaadjes van het pepertje en snij het in fijne ringetjes) en voeg toe aan ui en knoflook. Bak 2 minuten.
  4. Voeg de kruiden, specerijen en rijst toe. Roer 1 min., doe er de bouillon en de tomaten bij, meng goed. Voeg de kip en de chipolata's toe, zet een deksel op de pan en laat 30 min. sudderen op een heel zacht vuur.
  5. Breng op smaak met peper en zout, bestrooi met de gehakte peterselie en serveer meteen.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst