Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Press_Overview_2020_juli
Pers 2020

DELHAIZE STEUNT ALTIJD LOKALE PRODUCENTEN, OOK TIJDENS DE CORONACRISIS

01/07/2020

3 miljard euro jaarlijks geĂŻnvesteerd in Belgische productie
Ontdekking van het parcours dat lokale ondernemers hebben afgelegd

Brussel - Naast de kwaliteit van haar producten heeft Delhaize er altijd veel belang aan gehecht dat ze van Belgische oorsprong waren. De crisis heeft geen negatieve impact gehad omdat het voor Delhaize essentieel is om haar producenten te allen tijde te steunen. Nieuw talent ontdekken en deze ondernemers helpen groeien en hun activiteiten ondersteunen, dat is waar de aankoopteams van Delhaize het meest van houden. De tijd is dan ook gekomen om een aantal van deze gepassioneerde mensen die zoveel succes hebben in de rayons in het zonnetje te zetten.

Volledig persbericht

Delhaize brengt de magie van disney in jouw keuken

08/07/2020

Kook samen met je favoriete Disney-figuren
Gemakkelijk en lekker koken met of voor je gezin

Brussel – Samen met je kinderen koken is goed voor hun ontwikkeling, maar ook voor de familiesfeer. En jong geleerd is oud gedaan. Vanuit die gedachte lanceert Delhaize vanaf donderdag 9 juli een nieuwe spaaractie in samenwerking met Disney. De “Magische Keuken” is een leuk concept dat koken spelenderwijs aan kinderen introduceert. Daarbij legt Delhaize ook de nadruk op gemakkelijk en lekker koken met een snuifje magie.

Volledig persbericht

DELHAIZE BIEDT 100% BELGISCHE HONING AAN IN ZIJN ASSORTIMENT

15/07/2020

Eerste retailer die 100% Belgische honing aanbiedt in al zijn winkels op nationaal niveau
100% Belgische en verantwoorde honing van Nectarist
Verkoop van honing stijgt met 27%

Brussel – Belgische consumenten grijpen steeds meer naar biologische, verantwoorde en lokale producten. Een trend die Delhaize ook opmerkt binnen zijn assortiment smeerbare producten met honing als grote winnaar. Binnen die context, biedt de supermarktketen 100% Belgische honing aan in zijn assortiment. Het gaat om honing van Nectarist, een jong Mechels bedrijf in volle ontwikkeling. Daarmee is Delhaize de eerste retailer die 100% Belgische honing aanbiedt in al zijn winkels op nationaal niveau.

Volledig persbericht

LE NOUVEL AD DELHAIZE SAINT-VITH OUVRE SES PORTES AUJOURD'HUI

16/07/2020

Un nouveau supermarché de la derniÚre génération pour Saint-Vith

Saint-Vith – AprĂšs une relocalisation nĂ©cessaire, le nouvel AD Delhaize Saint-Vith ouvre ses portes aux clients ce jeudi 16 juillet. Le magasin reste Ă  la mĂȘme adresse, mais un bĂątiment tout neuf a Ă©tĂ© construit pour offrir plus de confort aux clients. De cette façon, Delhaize souhaite proposer un magasin de proximitĂ© qui rĂ©ponde Ă  toutes les exigences modernes ainsi qu'aux besoins hebdomadaires et quotidiens des clients. Quelques innovations visent Ă  offrir un meilleur service Ă  la clientĂšle, et le confort d’achat a Ă©tĂ© amĂ©liorĂ©, par exemple en Ă©largissant les allĂ©es et en crĂ©ant un coin bio. L'assortiment a lui aussi Ă©tĂ© Ă©largi et compte Ă  prĂ©sent plus de produits frais, de nouvelles spĂ©cialitĂ©s du monde, des produits allemands, des produits sans gluten etc.

Communiqué de presse

NIEUWE SHOP&GO HASSELT OPENT VANDAAG ZIJN DEUREN

24/07/2020

Een proximiteitswinkel voor Hasselt

Hasselt – De nieuwe Shop&Go Hasselt opent zijn deuren voor de klanten op vrijdag 24 juli 2020. Deze opening ligt in lijn met de strategie van Delhaize BelgiĂ«, waarvan de voortdurende uitbreiding van haar winkelnetwerk Ă©Ă©n van de belangrijkste pijlers is. Delhaize wil de consumenten een buurtwinkel aanbieden die beantwoordt aan alle moderne vereisten, alsook aan de dagelijks behoeften van iedereen. De consument is steeds op zoek naar gebruiksgemak. Shop&Go Hasselt legt de nadruk op het ‘convenience’-aspect, namelijk een goed gelegen, kleinere winkel, met ruime openingsuren en een gezellige sfeer. Het aanbod is er gevarieerd en samengesteld uit verse kwaliteitsproducten die lokaal en gebruiksvriendelijk zijn.

Volledig persbericht