Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Press_Overview_2020_avril
Pers 2020

Delhaize versterkt de koopkracht van de Belgen met respect voor de gezondheid en veiligheid van haar klanten en personeel

02/04/2020

De gezondheid en de veiligheid van ons personeel en van onze klanten is en blijft een absolute prioriteit. Bovendien beseft Delhaize dat koopkracht nu meer dan ooit belangrijk is. Delhaize biedt vanaf 3 april een solidariteitskorting aan van 5% op elke aankoop in elke Delhaizewinkel.

Volledig persbericht

Covid-Solidarity.org lanceert een nationaal, virtueel en vrijwillig callcenter

03/04/2020

Tien dagen geleden werd de vrijwillige burgerbeweging Covid-Solidarity.org gelanceerd vanuit een hackaton. Het platform is ondertussen een versnelling hoger geschakeld met een virtueel, nationaal, en gedecentraliseerd callcenter. Dit om oudere mensen die minder technologisch aangelegd zijn ook verder te kunnen helpen. Hierdoor kunnen ze eenvoudigweg een gratis telefoonnummer bellen om hulp te vragen ( telefoonnummer : 02 808 96 54).

Volledig persbericht

3 op 10 klanten respecteert social distancing niet

03/04/2020

Brussel - Delhaize neemt ondertussen al tal van maatregelen om de veiligheid van zijn medewerkers en klanten in zijn winkels te vrijwaren. Van basishygiëneregels tot maatregelen voor afstand en bescherming. Een steekproef bij de Delhaizewinkels toont echter aan dat 3 op de 10 klanten de social distancing maatregel niet naleeft. Daarom zullen er in de winkels nieuwe vloerstickers aangebracht worden om de veilige afstand van 1,5 meter te bewaren. Er wordt ook extra aandacht geschonken aan de desinfectie van winkelkarren, maar ook van de betaalterminals. Ook worden verse broden preventief in broodzakken gestoken, om te voorkomen dat klanten broden aanraken die ze achteraf niet zouden kopen.

Volledig persbericht

Delhaize verwarmt de harten van de ouderen door hen paaseitjes te bezorgen

08/04/2020

Brussel - Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, en zeker in deze tijden, heeft Delhaize in samenwerking met Delicata en Milka besloten om een grote verdeling van paaseieren te lanceren via het OCMW (en Iriscare voor Brussel) in de 18 grootste steden in België. Deze verdeling zal plaatsvinden in woonzorgcentra en verschillende opvangcentra voor mensen in nood (mindervaliden, mishandelde vrouwen, pleegkinderen, vluchtelingen enz.). Dat is 20 ton of 2 miljoen kleine chocolade-eieren om de harten te verwarmen van maar liefst 130.000 mensen die dit het meest nodig hebben in deze moeilijke tijden.

Volledig persbericht

Uitzonderlijke samenwerking: Delhaize werkt samen met Decathlon om haar klanten actief te laten blijven tijdens deze periode

08/04/2020

Brussel - Delhaize is mee met het leven en wil haar klanten oplossingen aanbieden om niet alleen beter te eten, maar ook om beter te leven. Daarom werkt Delhaize voor het eerst samen met Decathlon en zal het de meest gevraagde producten van het sportmerk aanbieden in haar winkels tijdens deze bijzondere periode. Dankzij dit uitzonderlijke partnerschap kunnen de Belgen zich het nodige aanschaffen om te blijven bewegen, te sporten of iets leuks te doen met de kinderen, zowel thuis als buiten in de buurt.

Volledig persbericht

NIEUWE PROXY DELHAIZE BRUGGE PARK OPENT HAAR DEUREN VANDAAG

09/04/2020

Brugge – Vandaag opent de nieuwe Proxy Delhaize Brugge Park haar deuren voor de klanten. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil zijn klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. Met andere woorden, in de nieuwe Proxy Delhaize Brugge Park staan de klant en beleving centraal.

Volledig persbericht

Delhaizesupermarkt Reet schenkt 20 kg paaseitjes aan ziekenhuis AZ Rivierenland

14/04/2020

REET – Delhaizesupermarkt Reet schenkt 20 kg paaseitjes aan AZ Rivierenland. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Reet besloten om Delicata paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Volledig persbericht

DELHAIZESUPERMARKT SCHOTEN SCHENKT 50 KG PAASEIEREN AAN 7 LOKALE ORGANISATIES

14/04/2020

SCHOTEN – Delhaizesupermarkt Schoten schenkt in totaal 50 kg paaseitjes aan 7 lokale organisaties: 3 plaatselijke rusthuizen, zorgcentrum De Vier Notelaars, de gemeente Schoten, Politie en Brandweer Schoten. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Schoten besloten om een overschot paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Volledig persbericht

Delhaize verlengt 5% solidariteitsgeste tot en met 29 april

16/04/2020

De overheid heeft recent beslist om de maatregelen tegen het Coronavirus te verlengen. Delhaize wil daarom de Belgische bevolking blijven ondersteunen om vol te houden in deze uitzonderlijke periode en verlengt daarom ook zijn solidariteitsgeste tot en met 29 april.

Volledig persbericht

DELHAIZESUPERMARKT SINT LENAARTS SCHENKT 40 KG PAASEIEREN AAN 4 LOKALE ORGANISATIES

16/04/2020

SINT LENAARTS – Delhaizesupermarkt Sint Lenaarts schenkt in totaal 40 kg paaseitjes aan 4 lokale organisaties: Sint-Maria Rustoord, woonzorgcentra Sint-Lenaartshof en De kleine Kasteeltjes en Politie Middenkempen. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Sint Lenaarts besloten om paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Volledig persbericht

DELHAIZESUPERMARKT SINT-TRUIDEN SCHENKT 300 KG PAASEITJES AAN 6 LOKALE ORGANISATIES

17/04/2020

Sint-Truiden – Delhaizesupermarkt Sint-Truiden schenkt 300 kg paaseitjes aan 6 lokale organisaties: Brandweerpost Sint-Truiden, Lokale Politie Sint-Truiden, Asster City campus, WZC ’t Meiland, WZC Villa Rosa en het Sint-Trudo Ziekenhuis. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Sint-Truiden besloten om Delicata paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Volledig persbericht

DELHAIZESUPERMARKT GEEL SCHENKT 155 KG PAASEITJES AAN 3 LOKALE ORGANISATIES

17/04/2020

Geel – Delhaizesupermarkt Geel schenkt in totaal 155 kg paaseitjes aan 3 lokale organisaties: MIN Geel, MIN Mol en Gasthuiszusters Geel. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Geel besloten om paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Volledig persbericht

DELHAIZESUPERMARKT HEVERLEE & KESSEL-LO SCHENKEN PAASEITJES AAN UZ LEUVEN.

17/04/2020

Leuven – Delhaizesupermarkt Heverlee en Kessel-Lo schenken paaseitjes aan UZ Leuven. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, hebben Delhaizesupermarkt Heverlee & Kessel-Lo besloten om paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Volledig persbericht

DELHAIZESUPERMARKT DIEST SCHENKT PAASEITJES AAN 8 LOKALE ORGANISATIES

17/04/2020

Diest – Delhaizesupermarkt Diest schenkt paaseitjes aan 8 lokale organisaties in Diest. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Diest besloten om paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Volledig persbericht

DELHAIZESUPERMARKT HASSELT SCHENKT 148 KG PAASEITJES AAN 3 LOKALE ORGANISATIES

17/04/2020

Hasselt – Delhaizesupermarkt Hasselt schenkt in totaal 148 kg paaseitjes aan 3 lokale organisaties: regionale politie Hasselt, brandweer Hasselt en Zorgplus thuisverpleging bvba. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Hasselt besloten om paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Volledig persbericht

DELHAIZESUPERMARKT KASTERLEE SCHENKT 210 KG PAASCHOCOLADE AAN 3 LOKALE ORGANISATIES

20/04/2020

Kasterlee – Delhaizesupermarkt Kasterlee schenkt in totaal 210 kg paaschocolade aan 3 lokale organisaties: Brandweer, Politie en Post Kasterlee. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Kasterlee besloten om paaschocolade te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Volledig persbericht

Delhaizesupermarkt Wondelgem schenkt 120 kg paaseitjes aan Woonzorgcentrum De Liberteyt en de politie van Wondelgem

20/04/2020

Wondelgem – Delhaizesupermarkt Wondelgem schenkt 120 kg paaseitjes aan Woonzorgcentrum De Liberteyt en de politie van Wondelgem. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Wondelgem besloten om paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Volledig persbericht

Delhaizesupermarkt Houthalen schenkt 1500 zakjes paaseieren aan Woonzorgcentrum Immadi & Mariaziekenhuis Noord-Limburg

20/04/2020

Houthalen – Delhaizesupermarkt Houthalen schenkt 1500 zakjes paaseitjes aan woonzorgcentrum Immadi en het Mariaziekenhuis Noord-Limburg. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Houthalen besloten om 1500 zakjes paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Volledig persbericht

Delhaize maakt de balans op van een maand in lockdown: Belgen koken veel meer en verzorgen zichzelf en hun ‘kot’

21/04/2020

Brussel – De coronacrisis heeft het consumentengedag van de Belg drastisch veranderd. Delhaize maakt na een maand lockdown de balans op. Conclusie: mensen beginnen steeds meer thuis te koken, zich te verzorgen en te poetsen. Delhaize illustreert deze stijgingen in enkele cijfers.

Volledig persbericht

Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Landen haar deuren

23/04/2020

Brussel – Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Landen officieel haar deuren. De opening past volledig in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil elke klant immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan de moderne eisen en aankoopbehoeften van de klant. De winkel zal 7 dagen op 7 geopend zijn, ook op zon- en feestdagen. AD Delhaize Landen biedt een groot winkelcomfort met een zeer ruim assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, met veel aandacht voor verse producten. Ook vegetarische-, glutenvrije- en bioproducten hebben hun plaats in deze volledig vernieuwde winkel.

Volledig persbericht