Zoeteaardappeltataki en kleine tatins met rode uien
door Line Couvreur


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 750 g rode uien
- 50 g witte champignons
- 1/2 bosje lente-ui
- 1/2 granaatappel
- 3 el sesamzaad
- 3 el zwarte sesamzaadjes
- 1 rood chilipepertje
- 1/2 bussel koriander
- 4 takjes tijm
- 1/2 el gegrilde sesamolie
- 600 g zoete aardappelen
- 1 plak bladerdeeg
- 2 el honing
- 2 el bio agavesiroop
- 2 el rijstazijn
- 10 cl tamari
- 1 el mirin
- 40 g boter
- peper
- zout
- 750 g rode uien
- 50 g witte champignons
- 1/2 bosje lente-ui
- 1/2 granaatappel
- 3 el sesamzaad
- 3 el zwarte sesamzaadjes
- 1 rood chilipepertje
- 1/2 bussel koriander
- 4 takjes tijm
- 1/2 el gegrilde sesamolie
- 600 g zoete aardappelen
- 1 plak bladerdeeg
- 2 el honing
- 2 el bio agavesiroop
- 2 el rijstazijn