Zeebaars in een zoutkorstje, paprikacompote met pijnboompitten
door Jeroen De Pauw


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 kleine zeebaarzen
- 4 eiwitten
- 2 stengels groene selderij
- 1 grote rode ui
- 3 rode paprika's
- 3 gele paprikas
- 150 g pijnboompitten
- 1 biocitroen
- 1 rood chilipepertje
- 2 takjes basilicum
- 1,5 dl olijfolie
- 2 kg grof Guérande zeezout
- peper
- zout
- 4 kleine zeebaarzen
- 4 eiwitten
- 2 stengels groene selderij
- 1 grote rode ui
- 3 rode paprika's
- 3 gele paprikas
- 150 g pijnboompitten
- 1 biocitroen
- 1 rood chilipepertje
- 2 takjes basilicum
- 1,5 dl olijfolie
- 2 kg grof Guérande zeezout
- peper
- zout