Zoete aardappel met geitenkaas, paprikafondue met uien
door Line Couvreur


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g bio zoete aardappelen
- 2 biopuntpaprika’s
- 3 uien bio
- 4 takjes biotijm
- 30 g geroosterde en gezouten biopistachenoten
- 1 stronkje (van 125 g) bionatuurgeitenkaas
- 7 el bio olijfolie
- gerookte paprika
- peper
- zout
- 800 g bio zoete aardappelen
- 2 biopuntpaprika’s
- 3 uien bio
- 4 takjes biotijm
- 30 g geroosterde en gezouten biopistachenoten
- 1 stronkje (van 125 g) bionatuurgeitenkaas
- 7 el bio olijfolie
- gerookte paprika
- peper
- zout