Linzenwafels met sardienen, gekruide wortelcoulis
door Line Couvreur

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 blik wilde sardienen in bio-olijfolie
- 3 bio-eieren
- 500 g biowortelen
- 1/2 bussel lente-ui
- 1/2 biocitroen
- 1/2 bussel platte peterselie bio
- 2 takjes biobasilicum
- 4 takjes biokoriander
- 200 g groene biolinzen
- 200 g halfvolkoren biolangekorrelrijst
- 2 el biobloem
- 7 el bio olijfolie
- 1 kl garam masala
- peper
- zout
- 1 blik wilde sardienen in bio-olijfolie
- 3 bio-eieren
- 500 g biowortelen
- 1/2 bussel lente-ui
- 1/2 biocitroen
- 1/2 bussel platte peterselie bio
- 2 takjes biobasilicum
- 4 takjes biokoriander
- 200 g groene biolinzen
- 200 g halfvolkoren biolangekorrelrijst
- 2 el biobloem
- 7 el bio olijfolie
- 1 kl garam masala
- peper
- zout