Zalm met dille roomsaus

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g Atlantische zalmfilet (4 stuks)
- 2 sjalotten
- 200 g sperziebonen
- 1/2 bussel dille
- 19 cl visfumet
- 1 citroen
- 2 takjes tijm
- 1 blaadje laurier
- 1/2 zakje viskruiden dille-venkel
- 1 dl witte wijn
- 20 cl room
- 6 el olijfolie
- peper
- 700 g Atlantische zalmfilet (4 stuks)
- 2 sjalotten
- 200 g sperziebonen
- 1/2 bussel dille
- 19 cl visfumet
- 1 citroen
- 2 takjes tijm
- 1 blaadje laurier
- 1/2 zakje viskruiden dille-venkel
- 1 dl witte wijn
- 20 cl room
- 6 el olijfolie
- peper