Kabeljauwhaasje met geroosterde groenten, ansjovis, appelkappertjes en olijven


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kabeljauwhaasje
- 30 g ansjovisfilets in olie
- 2 courgettes
- 1 venkel
- 75 g zwarte kalamonolijven
- 50 g appelkappertjes
- 2 takjes rozemarijn
- 4 takjes tijm
- 3 el olijfolie
- 50 g boter
- peper
- 600 g kabeljauwhaasje
- 30 g ansjovisfilets in olie
- 2 courgettes
- 1 venkel
- 75 g zwarte kalamonolijven
- 50 g appelkappertjes
- 2 takjes rozemarijn
- 4 takjes tijm
- 3 el olijfolie
- 50 g boter
- peper