1
Overgiet de rozijnen met warm water.
2
Bak de gehakte uien en het vlees op een vrij hoog vuur, in een sauteerpan met de olijfolie, en roer het gehakt los met een spatel. Haal de pan van het vuur.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de amandelen grof.
4
Doe het brood in stukken in de beker van de mixer en mix het fijn met 200 g yoghurt en 1 ei. Giet op het vlees, voeg de appel in kleine blokjes toe, de abrikozenconfituur, citroensap naar eigen smaak en de curry. Meng er ook de uitgelekte rozijnen onder en ⅔ van de amandelen. Breng verder op smaak en verdeel de bereiding over een ovenschaal.
5
Meng 100 g yoghurt met 2 eieren, een beetje zout en de kurkuma. Overgiet er het vlees mee, bestrooi met de rest van de amandelen en bak 20 min. goudbruin in de oven.
6
Dien warm op, met rijst of brood en een groene salade.
1
Overgiet de rozijnen met warm water.
2
Bak de gehakte uien en het vlees op een vrij hoog vuur, in een sauteerpan met de olijfolie, en roer het gehakt los met een spatel. Haal de pan van het vuur.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de amandelen grof.
4
Doe het brood in stukken in de beker van de mixer en mix het fijn met 200 g yoghurt en 1 ei. Giet op het vlees, voeg de appel in kleine blokjes toe, de abrikozenconfituur, citroensap naar eigen smaak en de curry. Meng er ook de uitgelekte rozijnen onder en ⅔ van de amandelen. Breng verder op smaak en verdeel de bereiding over een ovenschaal.
5
Meng 100 g yoghurt met 2 eieren, een beetje zout en de kurkuma. Overgiet er het vlees mee, bestrooi met de rest van de amandelen en bak 20 min. goudbruin in de oven.
6
Dien warm op, met rijst of brood en een groene salade.